Beoordelingen van Kip & Ribs Werkendam

Recente recensies van Kip & Ribs Werkendam

5 sterren na 218 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

erg lekker eten, maar de bestelling was een halfuur later...

Reactie van Kip & Ribs:Klopt, excuses hiervoor het was onverwacht erg druk waardoor we achter kwamen.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten!

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en goede service

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was goed op tijd.

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was keurig op de afgesproken tijd klaar,en de bestelde menu's waren van grote klasse een aanrade.Ga zo door zou ik zeggen.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker en nog eens lekker

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk tot een volgend keer

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goede service

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mevrouw heeft u een momentje? Tuurlijk. En vervolgens de telefoon vergeten. Na een half uur er maar naartoe gereden omdat ze uiteraard telefonisch niet meer te bereiken waren.

Reactie van Kip & Ribs:Klopt was heel vervelend maar doen we uiteraard niet express. Het was spitsuur en we zijn mensen dus fouten worden er helaas gemaakt. Heb netjes de bezorgkosten teruggegeven en excuses aangeboden.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Keurig op tijd. Een echte aanrader

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd en het eten is heerlijk.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

de bestelling online geplaatst. Kreeg netjes een bevestiging dat de bestelling om18.20 uur afgehaald kon worden. Bij aankomst was de bestelling niet klaar! Om 18.40 kon ik weer gaan. Thuisgekomen was het een grote teleurstelling. De halve kip was volgens mij een half kuikentje. super klein en zo droog als wat. De friet was donkerbruin gebakken en slap en vet. Een grote teleurstelling dus. Dit was onze eerste kennismaking en zal tevens de laatste zijn.. . € 12.50 voor een hordroog kippetje en een bak slappe vette friet staat niet in verhouding. Alleen de salade was goed te eten maar daar kun je dan ook niet zo veel aan verprutsen. Gaan we nooit meer doen!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaker besteld, altijd heerlijk eten! Afhalen is precies op de afgesproken tijd klaar en al het eten heerlijk en lang warm. Top!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had zaterdag jl. jullie kipsatè, hebben jullie een andere leverancier voor de pindasaus? Die was echt minder van smaak dan de vorige keer. Verder als vanouds goed.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Friet stoofvlees is echt een aanrader. Je proeft dat deze met liefde is gemaakt.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer maar niet de laatste , het was erg goed eten , met zijn vieren ervan genoten .

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed en snelle levering

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk! Knapperig, alles vers, goed heet echt dikke prima! Super!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

SUBLIEM! Dat is het enige juiste woord voor deze geweldige grilltaria! Voor de eerste keer hebben we er eten besteld, maar dat dit niet bij die ene keer blijft, staat nu al vast bij mij. Ik had het Spareribs-menu en mijn vrouw had de Crunchy kipburger. Waar je normaal gesproken genoeg (of nét te weinig) hebt aan een portie, hielden we bij Kip&Ribs gewoon over. Karig zijn ze daar niet! En dan die Spareribs... om je vingers bij af te likken! Dat heb ik dan ook maar gedaan. Heerlijke friet, niet te zout, lekker knapperig, goed gebakken, voldoende saus... SUBLIEM!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd maar wij vinden de bezorgkosten belachelijk. Bij menig restaurant waar je besteld boven de 20- 30 euro komen ze het gratis thuisbezorgen en daarbij de transactie kosten van 0.25 is ook raar dit heb ik nog nooit meegemaakt en bestel veel online! Het eten was heerlijk maar dit houd mij tegen om nog een keer bij jullie te bestellen.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de redelijk grote bestelling(15) stuks en veel verschillende toch precies op tijd klaar. Alles was heerlijk warm en 👍👍👍👍. Ga zo door dame’s 👌

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, bestellingen zijn op tijd klaar en het eten is heerlijk!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en netjes op tijd bezorgd

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de 3e keer eten gehaald.... nog nooit zulke heerlijk spare ribs gegeten.... de friet is ook heerlijk....!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten aardige medewerkers aanrader.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Een goed gegrilde halve kip en goede service bij het afhalen van de bestelling. Top!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer prima verzorgd, ondanks de reistijd nog goed warm. Heerlijk gegeten, komen zeker nog eens terug.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk alleen de kroket niet lauw maar koud

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker malse spareribs. Lijkt steeds erg veel zout op de friet te zitten.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Vooral de salade is erg goed. Naja de rest ook. Op naar de volgende keer 😃

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en heerlijke producten

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Twas lekker hoor!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lekkere spare ribs echt een aanrader

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten van Kip & Ribs. Alles ziet er zeer goed verzorgd uit. Goede kwaliteit. Mijn zoon van 11 jaar viel het op dat de frietjes in kartonnen bakjes zit, dus beter voor milieu. Bezorging was goed op tijd.👍 Dus voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar, Lekkere ftiet en heerlijke sparribs, De kip en saté waren ook goed

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Wat beter kan is het apart verpakken van de (saté) saus bij de friet. Tijdens het bezorgen was er wat saté saus op de friet, het bakje en het zakje gekomen. Wat het uitpakken spannend maakte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en mooi op tijd, prima!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super goed. Ga zo door.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heerlijk en mooi op tijd! Een echte aanrader.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg fijn dat als de bestelling wat later wordt bezorgd even een belletje gedaan wordt.... dat wordt hier heel erg op prijs gesteld!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker en goede kwaliteit.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was een gedeelte van de friet minder goed doorbakken dan zoals wij gewend zijn

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en snel. Nu nog bezorgen op Kerkeinde.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd. Een aanrader in de regio.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

perfect

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren weer prima van kwaliteit. Warm en op tijd geleverd 👍

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zijn maar weinig plekken die echt goede spare ribs kunnen maken. Maar hier beheersen ze deze kunst. Absoluut genieten en ook nog voor een goede prijs!!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat we hier besteld hebben. Lekker gegeten, heerlijke frietes, zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte geweldig , voor herhaling vatbaar

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs en de kip waren heerlijk en gaar, top!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 1e keer dat we bij jullie eten besteld hebben. Bestellen online ging heel makkelijk. Ook toen bleek dat ik wat vergeten was in te voeren. Even bellen en het werd geregeld. Eten was super lekker. Bezorgen liep wat uit maar daar werden we netjes over opgebeld. Kan alleen maar zeggen dat we heel tevreden waren en zeker vaker eten gaan bestellen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima bediening bij afhalen, vlot klaar en heerlijk gegeten. Kipsate is een aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten. Goede smaak. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd en heerlijk warm. TOP! Ga zo door

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en veel

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten zelf is eigenlijk geen fastfood, maar duidelijk met liefde klaar gemaakte topproducten. Service ver bovengemiddeld, dat bleek gisteravond. Na een fout in de bestelling, daar zelf achter komen en het vervolgens méér dan goedmaken! Dan ben je een Horeca Kanjer!!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kippenpoten/ spareribs/ saté was super lekker alleen de frietjes waren lauw toen we thuis waren. Zeker een aanrader!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

korte wachttijd en lekker eten. goede patat met belgische mayonaise, kip en spareribs zijn perfect

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

kip en friet mag warmer

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten, top!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is hartstikke goed, heerlijk gegeten. Wel jammer dat de bestelling niet helemaal klopte...

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op afgesproken tijd bezorgd. Alles was goed gaar en warm. Goede kwaliteit.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer gegrilde kip en friet besteld. De friet was uitstekend en de gegrilde kip heerlijk! Aanrader!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker bedankt

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was naar wens, smaakte heerlijk, alleen op de spare-ribs zat teveel saus. Je proefde het vlees niet meer. Verder was het toppie.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende bezorging... Milkshake was vergeten... nog voor ik opgebeld had werd de milkshake bezorgd.... Super!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor ons de eerste keer en we hebben genoten. We gaan zeker vaker eten bij jullie bestellen. Complimenten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje en friet waren heerlijk, broodje had wel iets warmer mogen zijn, maar de smaak maakte alles goed!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Met zorg en liefde bereid, en dat proef je.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een kleine bestelling maar de kwaliteit en de temperatuur van de halve kip was zeer goed ik heb er van genoten.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was verrukkelijk

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eerste wat mij opviel was dat de mensen achter de toonbank geen mondkapjes ophadden, dat vond ik geen fijn idee. Dus in de Corona tijd ga ik daar niet meer heen. De kwaliteit was echt heel goed, we hebben heerlijk gegeten. Hippe friet saté heerlijk. De spareribs plus friet ook lekker Maar er is wel een minpunt, de spareribs waren niet warm, dat was erg jammer. .

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend geholpen en de frieten en kip waren voortreffelijk bedankt.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten! Heerlijke frieten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De kip was zoals gebruikelijk weer heerlijk mals

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere friet met heerlijke Vlaamse mayonaise! Daarbij heerlijke kip saté, spare ribs en gegrilde kippetjes!!!! En last but no least is op de afgesproken tijd de bestelling klaar om af te halen!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk maar weinig voor dat geld

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten kwam wat later, er werd netjes over gebeld dat het later kwam.... En we hebben heerlijk gegeten... Een echte aanrader...

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst en opgehaald. Helaas was de bestelling niet compleet, maar er werden meteen nieuwe burgers bezorgt. Eten was niet mega warm, maar wel heerlijk

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, goede kwaliteit!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies wat te verwachten was, Hotdog en Spareribs zoals ze horen te zijn.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het eten is erg lekker.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst voor het dorp! Echt super malse ribs. Wellicht als tip; keuze in smaak bieden. Ik vind de saus op de ribs soms wat pittig en zou ze nog zoeter lusten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker Edje!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader het was heerlijk

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, spareribs waren zeer goed gaar, marinade heerlijk. Salade was vergeten met inpakken maar werd netjes nabezorgd! Voor herhaling vatbaar!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip en ribs menu op was heerlijk Zacht vlees super snelle service en klantvriendelijk personeel

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk genoten van de heerlijke friet zeer goed afgebakken. De sparibs zijn ook geweldig een echte aanrader. We hebben divers besteld alles was goed. Ga zo door.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was super gaar, krokant en heerlijk warm en de bezorging was goed getimed

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Friet was heerlijk en warm Saté was ook goed De spareribs waren lekker van smaak Maar er zat naar mijn mening te veel saus op En jammer genoeg NIET GOED WARM Maar lauw

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we iets bestelde was het Heerlijk.Dus weer een bestelling gedaan .Maar viel hard tegen .Hippe friet besteld met stoofvlees de friet was keihard en ik had bijna geen stoofvlees heel jammer allemaal .

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede friet en burgers. Alleen de opmerkingen die je kunt schrijven worden denk niet gelezen? Hamburger doorbakken genoteerd maar helaas was deze nog medium waardoor ik hem niet op heb. Maar we gaan zeker nog eens bestellen!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was wederom slap. Is nu de 2e keer dat ons dit overkomt. Milkshake erg koud en veels te zoet. De spare ribs, hele kip en kipwings waren weer heerlijk

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en genoeg Het was op tijd klaar Vriendelijk personeel

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk top

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij het afhalen bleek de kippenpoot vergeten te zijn. Die moest toen nog snel bereid worden. Dat was dan ook het enige wat goed warm was. De rest (2 burgers en spareribs) was al aardig afgekoeld. Het was wel lekker. Krijg zeker nog een tweede kans.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijk gegeten, spareribs waren heerlijk mals. Ik ga vaker bestellen!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

patat met pulled chicken was zeer smakkelijk

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en veel te veel 😀

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip, spareribs en de Vegaburger waren heerlijk.Alles was op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Spareribs mogen iets warmer. Prima op tijd bezorgd!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en netjes op tijd bezorgd

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn hamburger was halfgaar Die heb ik weg moeten gooien erg jammer

Reactie van Kip & Ribs:Beste Sandra, heb u net gebeld en een nieuwe hamburger aangeboden. Wij vinden het uiteraard vervelend dat hij niet goed gaar was. Doordat we werken met verse angusburgers v.d. grill zijn onze burgers wel wat roze, wss is uw burger helaas in de drukte tekort gebakken. Hoop hiervoor voor u een goede oplossing te hebben aangeboden en zien uw volgende bestelling graag tegemoet. mvrgr. Team Kip en Ribs

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kippen potten waren niet gaar. Ze waren roze binnen in. Helaas de helft moeten weg gooien

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondermeer Top kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het was goed , friet lekker knapperig

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip en ribs van goede kwaliteit en smaakte lekker, ook de frites. Het eten had iets warmer gemogen. Prima bezorging.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles mooi en goed verpakt. De bestelling was iets later maar daar werd keurig over gebeld. We hebben heerlijk gegeten en kan het iedereen aanbevelen.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, lekker, véél! Een aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. zeker voor herhaling vatbaar. Kipsate lekker pittig en chickenwings knapperig.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Spareribs. Lekkere marinade, echte aanrader.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en (ruim) voldoende eten

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en friet .Is zeker voor herhaling vatbaar

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Handige website, had gepofte aardappel besteld met kruidenboter maar zat er helaas niet tussen, verder was het heerlijk en bestellen zeker nog eens!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker alleen speribs waren al een beetje koud geworden

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren zeer tevreden. Zeer goede kwaliteit. Goede vooruitgang salade. Ga zo door👌👌👌👍👍👍

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super spareribs.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en vers.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kippenpoot was niet goed gaar, dat was jammer want het was echt niet lekker en we konden deze daarom niet opeten,verder was de bestelling prima

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling kip viel goed in de smaak. Gaan we in deze lastige periode vaker bestellen.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke doorgebakken friet zoals wij ze graag wilden. kip lekker mals. spareribs super. saté lekker.saus smaakte teveel naar pinda's dus dat vonden we wat minder. maar dat is ieder zn smaak. verder goede kwaliteit en service! TOP!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was heerlijk maar helaas was alles aan de koude kant.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vlees was super mals en de verse frietjes waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker maar de kip en snacks waren niet warm

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Alleen jammer dat het eten nog gemaakt moest worden als je komt op de afgesproken afhaaltijd.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip en Friet was heerlijk. Portie groot en medium is weinig verschil. We hadden kipchuncks besteld, maar kregen kipwings. Ook op de bon stond op een onverklaarbare rede kipwings.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs en Saté was heerlijk. De friet was het niet helemaal. Veel kleine harde stukjes. Donkere plekken erop, kortom ziet er niet smakelijk uit. Hier is winst te behalen. Ondanks de afstand waren de menu's wel warm bij thuiskomst. Gastvrij en heel vriendelijk geholpen!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse friet, vers broodje hamburger en vriendelijke service!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en verzorgd. Spareribs erg lekker, wel aardig wat vet aanwezig maar dat mag best eens! Voor herhaling vatbaar.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren een broodje classic Angus Burger besteld. Helaas was deze koud. Ik heb dit gemeld bij Kip & Ribs en krijg de volgende keer mijn broodje gratis! Goede service 😀

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was deze keer slap. Kip en saté was heerlijk. Erg jammer dat er geen milkshakes waren deze zijn nl zo lekker.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Tot nu altijd erg lekker!! Vanavond helaas koude hamburgers en droge broodjes.. volgende keer hopelijk weer beter!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Bestelling was goed op tijd klaar.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed. Het is echter wel hectisch en druk. Dit resulteerde in een bestelling die niet op tijd klaar was (10 min. niet zo heel erg) en incompleet. Er miste 2 bakjes speciaalsaus en de frietbox voor 3p zat maar net half vol. Verder wel tevreden.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maarhet was een beetje chaotisch binnen ik telde 14 klanten binnen en achter de toonbank 4 beetje te veel voor deze tijd geen controle bij de deur maar daar kan aan gewerkt worden.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede website, keurig op tijd de bestelling gereed smaakt erg goed top kwaliteit

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Is tegen gevallen kip niet knapperig en frites was niet lekker spareribs waren ok

Reactie van Kip & Ribs:Beste Cobie, Bedankt voor je reactie. Wij vinden het jammer dat het niet geheel naar wens was. De kip is meestal maar even knapperig nadat hij meteen warm uit de grill komt. Wanneer hij verpakt wordt, verdwijnt dit helaas snel door de warmte. Denken hier uiteraard wel over na, maar best een uitdaging om dit op te lossen. Wat vond u niet lekker aan de friet smaak,schil of ?? Doen graag wat met tips van gasten om onze kwaliteit te verfijnen. Mvrgr. Team Kip en Ribs

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bijzonder positief verrast. Heerlijke friet, super malse spareribs, aardig personeel en ideaal om zo te bestellen via internet. Echt een aanrader!

Reactie van Kip & Ribs:Leuk om te horen , bedankt

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet zo tevreden over de laatste bestelling.. Spareribs vergeten, hiervoor gebeld en deze wel direct op kunnen halen. Thuis bleek de friet ook niet hard genoeg gebakken (was slap) en we hadden ook een broodje kroket op een bruine bol besteld en we kregen hem op een wit broodje.

Reactie van Kip & Ribs:Beste Naomi, Bedankt voor je reactie Excuses voor de niet kloppende afhandeling van je bestelling. Hebben dit besproken om dit te verbeteren. De friet zal wss niet lang genoeg zijn gebakken. Hierover zijn de meningen persoonlijk. Maar melding "extra doorgebakken" kan zeker. Wij hopen je toch nog als gast te mogen ontvangen. Leren graag van onze fouten Mvrgr. Team Kip en Ribs.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima half gegrilde kip

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

kip was prima van smaak , de laatste keer was de friet wat minder doorbakken

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De spare ribs zijn erg lekker Ps; de rest ook hoor!!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Spare ribs waren zo gaar dan je ze zonder tanden van het bot af at! Friet met schil heerlijk en saté saus top! Pluspunt alles verpakt en papier/karton. De bruine tas was fijn om te zien en te recycling ook goed te doen.

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor uw positieve reactie. Erg leuk om te lezen. mvrgr. Leona

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, alleen de besteling was niet compleet en bij de sathe zaten zwarte balletjes waar je gemakelijk in kan stikken

Reactie van Kip & Ribs:Beste Niels, bedankt voor je beoordeling. Helaas was je bestelling niet compleet, wat miste je precies? Dan kunnen we dat bij je volgende bestelling netjes oplossen. Mail dit naar info@kipribs.nl dat maak ik er een notitie van. Bedankt voor de tip met de satestokjes, zijn nog op zoek naar de juiste stokjes die goed in de bekers passen. Vervelend dat de zwarte balleletje los zijn geraakt van het stokje. Gaan deze zeker wijzigen. Mvrgr. Leona.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Door een storing was onze bestelling helaas niet goed doorgekomen waardoor we helaas 40 minuten hebben staan wachten. Eten zelf was gelukkig wel goed en warm. Het patatje stoofvlees lag helaas wel helemaal door elkaar dus misschien kunnen jullie kijken of er iets te verzinnen is voor de verpakking (dekseltje op de friet oid)).

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en goede kwaliteit. Tip : de pindasaus van de friet apart in een bakje doen want het was erg veel pindasaus en zo kun je zelf niet bepalen hoeveel je erop wilt.

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor uw reactie en de tip met de satesaus. gr leona

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ribs goed gaar en lekker gekruid. Voor ons wat veel friet, maar dat is persoonlijk.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed, burger was wat aan de koude kant. Uiteindelijk 15 minuten later mijn bestelling gehad dan gepland maar dat vond ik niet erg. Echter bestelling niet compleet, de sauzen miste helaas. Maar vind dat dan niet de moeite om er voor terug te rijden, als ik in hetzelfde dorp woonde had ik het gedaan. Al met al denk ik nog de opstartproblemen, paniek was zicht- en hoorbaar in de keuken wegens problemen.

Reactie van Kip & Ribs:Beste Coreanne, bedankt voor je reactie. Hadden zaterdag helaad idd problemen met onze frituurpannen waardoor het nogal wat uitliep en erg hektisch was. Mail even wat je miste aan sauzen op info@kipribs.nl dan kan ik er een notitie van maken en dit bij uw volgende bestelling compenseren. Mvrgr. Leona

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit noem ik een aanrader! Lekker eten, zowel de vleesgerechten als de verse friet! Super!

Reactie van Kip & Ribs:Dank je wel voor de mooie reactie!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.goede kwaliteit.Top!! Alleen misschien 1 Tip Handreinigingsdoekjes erbij doen. Omdat je kip bijna altijd met je handen eet.heerlijk na eten je handen af kan doen. Maar het eten was heerlijk.ik bestel snel weer. Gr Anita

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor de tip!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet goedkoop, maar kwaliteit is goed

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een geweldige zaak! Het eten was extreem goed en we hebben zeker genoten hiervan.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De spare ribs waren heerlijk. De kipsate en de satesaus waren beide wat droog. Patat heerlijk. Wat ik niet begrijp is de toeslag van 0,25 voor het betalen. Een dergelijke toeslag is niet meer van deze tijd. Ook de vraag om een fooi komt wat bijzonder over als je alleen maar op komt halen. Ben vriendelijk geholpen.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben zaterdag heerlijk gegeten. We hadden ribs, burgers, kipchuncks en stoofvlees. Alles was echt lekker, mals, goed op temperatuur en mooi op tijd klaar. Alleen de friet zou wat mij betreft wat langer gebakken mogen worden. Die heb ik graag knapperig maar dat is persoonlijk. Ik beveel Kip & Ribs van harte aan en wij zullen zeker nog eens bestellen.

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor uw positieve beoordeling.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker maar friet was wat slap kwam denk ik doordat stoofvlees en sateh met kip er overheen lag.

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor uw reactie, klopt als er topping op de friet gaag wordt de friet idd wat sneller slap. Als u het volgende x liever apart heeft laat dit dan graag weten. mvrgr. Leona

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Staat nog de kinderschoenen betreft opname aan bestellingen online en aan de balie ,ik denk persoonlijk dat deze twee niet samen kunnen in spits uren dat geeft teveel stress en mensen moeten te lang wachten terwijl de bediening wel hun uiterste best doen ,wat betreft het eten dat was heel goed en ik denk zomaar eens dat ze bij de top cafetaria gaan horen in Werkendam .

Reactie van Kip & Ribs:Dank je wel voor uw reactie. Zijn inderdaad nog maar net open met ons nieuwe topconcept en nieuw team. We zijn nog druk bezig om onze werkwijze te verfijnen. Dit kost even paar weken maar leren snel en veel. De drukte in spitstijden is best een uitdaging. We hopen u snel weer te mogen ontvangen. mvrgr. Leona Verbeek.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima alleen zat er een besteld kips en ribs menu niet bij. Telefonisch en via mail niet bereikbaar .later terug gegaan en netjes geld teruggehad en excuses wel netjes opgelost.

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor uw reactie. Nogmaals excuses voor het gemiste gerecht. Fijn dat u de oplossing oke vond. Zijn nog maar net nieuw open met nieuw team en concept. Hebben het al bovenverwacht druk en helaas worden er dan nog foutjes gemaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen. mvrgr. Leona Verbeek.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte zeer goed

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor u leuke reactie !

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker allemaal!

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor u positieve beoordeling.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, alleen mag de berenklauw langer in de pan zodat de uien ook knapperig zijn! Waren nu nog rauw!

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor u tip, gaan we zeker aan werken.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker! Perfect op tijd ook

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor u positieve beoordeling.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

kipfilet schotel viel erg tegen. 2 vrij kleine stukjes kipfilet die beide droog waren. (Te lang gebakken misschien) Patat was ok maar geen sla/groente of salade erbij. Voor een schotel van die prijs mag je dat wel verwachten. Kipstate schotel viel eveneens erg tegen. 3 stokjes met wederom erg droge kip. De saus is erg flauw van smaak maar daar kun je van houden. Ook hier zat alleen patat en mayo bij. Ook geen sla of groente of salade. Kortom, erg veel geld voor 2 schotels. Voor ons eens maar niet weer.

Reactie van Kip & Ribs:Beste Ron, bedankt voor uw reactie. Wij vinden het jammer dat het niet naar wens was en heb het vermoeden dat er idd iets is is gegaan met de kipfilet en deze te ver is doorgegaard. Zijn net nieuw open en zijn met ons nieuwe team en concept druk bezig om onze werkwijze en produkten te verfijnen. We leren graag van onze fouten. Onze menu zijn idd zonder salade, deze kan als site dish worden bijbesteld. Wil u graag het kipfilet- en kipsate menu opnieuw aanbieden. Hoor graag van u of dit een goede oplossing is. Bel u dan op 06-48566395 zodat ik dit met u kan afstemmen. mvrgr. Leona

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De porties friet zijn precies goed. De hamburger, kipnuggets en spare ribs waren heerlijk! De bestelling stond ook op de afgesproken tijd klaar.

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor u positieve beoordeling. Leuk om te horen !

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten ,alleen bestelling een kwartier later klaar dat was nog een minpuntje ,maar smaak kwaliteit heel goed en lekkere eigen gebakken frietjes.

Reactie van Kip & Ribs:Beste Anja, bedankt voor je reactie. Zijn druk bezig onze werkwijze nog te verfijnen met ons nieuwe team en concept. Excuses voor het wachten. Hopen dit snel beter te kunnen regelen maar daar hebben we zeker vertrouwen in. mvrgr. Leona

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de kip & ribs met friet was goed. Helaas dat de bestelde milkshake niet bij de bestelling zat. Verder was de zaak gevuld met rook toen ik de bestelling kwam afhalen en was een kwartiertje te laat. Misschien een betere afzuiging installeren.

Reactie van Kip & Ribs:Beste heer/mevrouw de Koning. Bedankt voor uw reactie, het afzuiging probleem klopt zeker. Deze is nog in de maak en komt boven onze grill. Wordt gelukkig snel geinstalleerd. Vervelend dat u een milkshake miste. Had u hierover al contact gehad? Wanneer u deze wel al betaald had mag u deze uiteraard nog keer komen halen. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen. mvrgr Leona.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sparen rips waren heerlijk Kip nuggets waren heerlijk Friet stoofvlees was goed Gepofte aardappel kregen ze niet op tijd klaar maar met mijn goed keuring netjes opgelost. Alleen de hele kip vond ik wat tegenvallen was erg smaakloos en het velletje wat ik normaal heerlijk vind was erg taai. Kan nog wel wat opbouwende kritiek geven maar doe ik niet openbaar. Ik geef jullie de kans om van fouten te leren. En kom zeker nog een x terug

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor uw reactie en tips. Opbouwende kritiek is zeker welkom. Hier leren we inderdaad graag van. Zijn druk bezig om onze werkwijze en produkten te verfijnen. Mvrgr. Leona.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is echt héérlijk! Al een aantal keer geweest, onze oudste wil dit iedere dag wel eten.. 😄

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor u enthousiaste reactie!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De vleesproducten waren erg lekker (stoofvlees, burger en kipfilet. Helaas was de friet erg slap. Wat langer bakken zou de kwaliteit ten goede komen. Nog weinig systeem in verwerken van de bestellingen. Komt erg chaotisch over. Maar dat zijn de opstartproblemen waarschijnlijk. Komt vast goed.

Reactie van Kip & Ribs:Beste Petra, bedankt voor je reactie. Baktijd vd friet hebben we inmiddels al bijgesteld. Zijn idd met ons nieuwe team en concept druk bezig onze werkwijze te verfijnen. Dit kost even tijd maar hebben er alle vertrouwen in. Ontvangen u graag weer. m.vr.gr. Leona

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Een aanrader...wij komen zeker vaker!!

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor deze leuke beoordeling.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvol en fijn dat het niet allemaal in plastic bakjes zit maar papier. Ziet er niet alleen mooi uit maar ook fijn voor het milieu. De friet was wat slap maar verder wel allemaal erg goede kwaliteit. Komen zeker nog eens terug, ook de kinderen hebben goed gegeten. De zaak is mooi opgeknapt.

Reactie van Kip & Ribs:Bedankt voor u leuke reactie en uw tip. Wat betreft de frietjes hebben we onze baktijd al aangepast. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen. mvrgr. Leona

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gare spare ribs ! Zo goed gaat dat het vlees bijna vh bot afviel. ! Heerlijk

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zowel de spareribs als de oerham waren goed bereid. Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de aardappelschijfjes te slap niet lekker maar de rest was lekker

Reactie van Kip & Ribs:Beste Jannie, Bedankt voor u beoordeling. We zijn nog op zoek naar de juiste site dish produkten en juiste verpakkingsmiddelen, door je beoordeling gaan we hier zeker verder aan werken. Het warm houden betekend voor veel aardappelprodukten dat het slap wordt. Ook de reden dat we nog geen friet aanbieden. Zou een gepofte aardappel of een pistolet met kruidenboter bijv. een optie zijn ? Hoor het graag. Met vriendelijke groet, Leona Verbeek.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip was heerlijk ,de gebakken aardappeltjes waren minder en ik vond dat dat niet zoveel was, en er was geen salade bij wat wel op de menukaart stond.

Reactie van Kip & Ribs:Beste Wim, Bedankt voor u beoordeling, daar zijn we blij mee en zo kunnen we er iets mee doen. Wat betreft de salade, deze was ik vergeten. Had er 1 over maar wist helaas niet wie ik vergeten was mee te geven. Wat betreft de aardappeltjes daar moeten we denk ik toch iets anders op gaan aanbieden. Het verpakken van een aardappelprodukt is lastig en wordt bijna altijd slap. We gaan hiermee aan de slag. Zou voor u een gepofte aardappel of pistolet met kruidenboter een optie zijn geweest? Hoor het graag.... Zou u graag een korting aanbieden op uw volgende bestelling ter compensatie van de missende salade, excuses hiervoor. Bestel u dan telefonisch op 06-48566395 en ik regel dit dan graag voor u. Met vriendelijke groet, Leona